Viering afsluiting van het schooljaar 2017-2018

Buitenschoolse opvang

Naschoolse opvang “De Toverfluit”
Vredehofweg 30
3062 EP Rotterdam

Tel 010 – 212 20 33
(Bereikbaar 13.00 – 13.30 uur of 17.30 – 18.00 uur)

Zie voor meer informatie: vrijekinderopvangrotterdam.nl

BSO
Voor ouders bestaat de mogelijkheid hun kind, in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, na schooltijd en in de schoolvakanties te laten opvangen bij de Toverfluit. De openingstijden van de naschoolse opvang zijn aangepast aan de schooltijden van de Vrije School Vredehof, dagelijks van 12.30 – 18.00 uur.  De opvang vindt plaats in een huiselijke sfeer en biedt plaats aan maximaal 30 kinderen. Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de leidsters.

Baby- en Dreumesgroep
Er zijn twee groepen voor moeder/vader en kind, waarin één ochtend per week met elkaar wordt gesproken over allerlei onderwerpen, die het ouderschap met zich meebrengt. Ook wordt er iets gemaakt voor de seizoentafel of voor het kind, terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Daarnaast wordt gezocht naar een vorm om vragen over zwangerschap en geboorte met elkaar te bespreken. Voor meer informatie en opgave kunt u bellen naar de Toverfluit.

Bekijk volledige agenda »